Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Knippen en snijden

Bij ons draait alles om de kunst van het haar knippen en snijden. Sinds 2 september 1996 zijn wij gepassioneerd over het creëren van stijlvolle looks die uw persoonlijkheid weerspiegelen.

Tip: informeer naar onze abonnementen & kortingstarieven.

Lees meer over knippen en snijden

Krullen knippen, stylen en verzorgen

Wij zijn jouw toegewijde krullenspecialist in Oudehaske (Friesland), gespecialiseerd in het verzorgen, knippen en stylen van krullend haar. Ons doel is om jouw natuurlijke schoonheid te omarmen en jouw krullen tot leven te laten komen.

Lees meer over krullen knippen, stylen en verzorgen

Omvormen en permanenten

Bij ons ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar een haartransformatie door middel van permanenten. Wij begrijpen dat het veranderen van je haartextuur een opwindende stap is. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij deze transformatie.

Lees meer over omvormen en permanenten

Kleuringen

Hier draait alles om het ferfraaien van je haar met prachtige kleuren en een stralende glans. Als specialisten in haarkleuing begrijpen we de kracht van de juiste kleur om je persoonlijkheid te laten stralen.

Lees meer over haarkleuringen

Hoofdhuidverzorging

Bij ons begrijpen we dat haar- en hoofdhuidproblemen meer zijn dan alleen uiterlijke zorgen. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar om zorgvuldige diagnose, deskundig advies en effectieve verzorging te bieden voor diverse haar- en hoofdhuidkwesties.

Lees meer over hoofdhuidverzorging

Keratine-Light behandeling

Wij bieden de innovatieve Keratine-Light behandeling, een oplossing om je haar te versterken, gladder te maken en te voorzien van een natuurlijke glans. Onze Keratine-Light behandeling is ontworpen om de gezondheid van je haar te verbeteren en het te voorzien van de benodigde voeding.

Lees meer over de Keratine-Light behandeling

Opsteken, fashion hair, vlechten, bruidskapsels

Hier in Oudehaske gaan we verder dan alleen knippen en kleuren. Als experts in opsteken, fashion hair, vlechten en bruidskapsels, zijn we gepassioneerd over het creëren van adembenemende en unieke looks voor elke gelegenheid.

Lees meer over fashion hair, vlechten, opsteken en bruidskapsels

Watergolven en coupe föhnen

Wij bieden niet alleen permanente omvormingen, maar ook tijdelijke omvormingen zoals watergolven en coupe-föhnen. Of je nu op zoek bent naar een elegante golvenlook of een verfijnd geföhnd kapsel, ons deskundige team staat klaar om je verwennen met stijl en klasse.

Lees meer over watergolven en föhnen

Epileren en wimpers en wenkbrauwen verven

Wij bieden ook uitgebreide wenkbrauw- en wimperverzorging, waaronder epileren en het verven van wimpers en wenkbrauwen.

Lees meer over epileren en wimpers en wenkbrauwen verven