Zonnestudio

Welkom bij onze Zonnestudio

Jouw Oase van Positieve Energie en ontspanning!

Stap binnen in een wereld waar warmte, kleur en lichttherapie samenkomen om je zintuigen te verwennen en je dag op te fleuren. Onze zonnestudio is meer dan alleen een plek om een kleurtje te krijgen - het is een bestemming voor ontspanning, positieve energie en persoonlijke verwennerij.

Bij ons creëren we een unieke ervaring mei regenboogverlichting die je zintuigen prikkelt en je humeur opvrolijkt. De kleuren dansen om je heen terwijl je geniet van de warmte en ontspanning van onze zonnebanken. Deze combinatie van warmte, licht en kleur zorgt voor een gevoel van welzijn en vitaliteit.

Onze lichttherapie is ontworpen om je niet alleen een prachtig kleurtje te geven, maar ook om je stemming te verbeteren en je lichaam en geest te verjongen. Terwijl je geniet van de zachte stralen, kun je de dagelijkse stress achter je Iaten en jezelf overgeven aan een gevoel van pure ontspanning.

Onze zonnestudio is meer dan alleen een plek om te bruinen; het is een toevluchtsoord waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf kunt trakteren op positieve energie. Laat je verwennen, Iaat je humeur verbeteren en voel de warmte van onze studio die je omringt.

Kom Iangs en ervaar de magie van onze zonnestudio - waar rainbowlights, warmte, kleur en ontspanning samenkomen voorjouw ultieme welzijn.

Nieuwe lampen!

Rainbowlight, 4 lichtkleuren; positieve stemming & een mooie, gebruinde huid:

  • Positieve energie (blauw licht)
  • Wellnesslicht (groen licht)
  • Beautylight (rood licht)
  • Het plezier van de zon (geel licht)

Meer info nodig? Kom langs en ervaar het.

Prijzen

Wilt u 1 keer op de zonnebank? Dat kan voor € 10,-. Gaat u vaker, dan geven wij korting: 5 keer voor € 45,- en 10 keer voor € 80,-.