Kapsalon it Boskje

Welkom op de website van Kapsalon it Boskje! Sinds onze opening op 2 september 1996 knippen wij dames en heren. Wij staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar.

Naast dat wij haarspecialisten zijn in het knippen en kleuren van je haar, zijn we van vele andere markten thuis. Wij zijn hoofdhuidspecialisten en zien zowel met het blote oog als met een scope of je hoofdhuidproblemen hebt en wat we daaraan kunnen doen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerde krullenkappers en halen we je mooiste krul uit je haar. Daarnaast kleuren we, kunnen we permanenten en zetten we in extensions in je haar. We knippen en scheren mannen, zowel met een scheerapparaat als authentiek met een scheermesje.

Daarnaast hebben we een beautysalon waarin we je wenkbrauwen epileren, harsen en ook je wimpers verven. Wil je met een zongebruinde huid de zomer in? We hebben ook een turbobruiner in onze zonnestudio. Zo eindigt jouw knipbeurt ontspannen en is het plaatje compleet!

Weet je niet goed wat je met je haar aanmoet of komt het futloos over? Samen kunnen we een plan bedenken om je haar zo te stylen dat het naar jouw wens zit. We hebben een breed assortiment aan haarproducten en daarom kunnen we iedereen helpen. Zijn we een keer dicht en heb je een product nodig? In onze webshop kun je het altijd bestellen!

Daarnaast hebben we ervaring met het knippen, verven of andere wensen van terminale mensen.

Wil je meer informatie? Kijk eens op onze instagrampage of facebookpagina! Hier delen wij veel van onze haarcreaties. Je kunt ons ook bellen van dinsdag – zaterdag op (0513) 67 79 85 of mailen naar info@kapsalonitboskje.nl.

Wij geven u graag een diagnose, nieuwe look, advies & ontspanning.

kapsalon-it-boskje-erkend-leerbedrijf-sbb-beeldmerk

Geschiedenis, de naam it Boskje

Rond 1900 herberg it Boskje
Peuterspeelzaal it BargeBoskje
Kapsalon it Boskje

Deze ondernemingen hebben allemaal in dit pand gezeten, de naam it Boskje is ontstaan door alle grote bomen die langs de Jousterweg staan.

geschiedenis-it-boskje