Kapsalon It Boskje

Welkom blj Kapsalon "lt Boskje“!

Sinds 2 september 1996 zijn wij uw vertrouwde adres voor professionele haarverzorging en styling. Ons toegewijde team van ervaren kappers staat klaar om u te voorzien van de nieuwste trends en tijdloze stijlen, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Of u nu een dame of heer bent. Onze kappers zijn gespecialiseerd in het creëren van prachtige looks die passen bij uw unieke uitstraling. Van een verfrissende knipbeurt tot gedurfde kleurtransformaties, wij zorgen ervoor dat u straalt met een look die bij u past.

Maar we bieden meer dan alleen knippen en stylen. Als hoofdhuidspecialisten kunnen we u helpen bij specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Onze krullenspeclalisten weten raad met krullend haar in alle vormen en maten, zodat uw natuurlijke schoonheid volledig tot haar recht komt.

Ontdek ook onze webshop, waar u hoogwaardige haarproducten kunt vinden om uw look thuis te onderhouden. En voor een gezonde teint bent u welkom in onze zonnestudio.

Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties, tips en aanbiedingen.

Bii Kapsalon "It Boskje" draait alles om diagnose, nieuwe looks, advies en ontspanning. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze salon en uw haarwensen werkelijkheid te laten worden.

Tot snel!

kapsalon-it-boskje-erkend-leerbedrijf-sbb-beeldmerk

Geschiedenis, de naam it Boskje

Rond 1900 herberg it Boskje
Peuterspeelzaal it BargeBoskje
Kapsalon it Boskje

Deze ondernemingen hebben allemaal in dit pand gezeten, de naam it Boskje is ontstaan door alle grote bomen die langs de Jousterweg staan.

geschiedenis-it-boskje