Omvormen en permanenten

Omvormen en permanenten

Welkom bij krullenkapper Oudehaske - meetsters in haaromvorming / permanenten

Bij ons ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar een haartransformatie door middel van permanenten. Wij begrijpen dat het veranderen van je haartextuur een opwindende stap is. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij deze transformatie.

Of je nu droomt van weelderige krullen of zachte golven, onze haaromvormingsspecialisten beheersen de kunst van het permanenten. We beginnen met een grondige haardiagnose om te bepalen welke omvorming het beste bij past. Onze focus ligt niet alleen op het creรซren van een nieuwe textuur, maar ook het behouden van de gezondheid van jouw haar.

Ons team zal je begeleiden door het hele proces. Van het kiezen van de juiste omvormingstechniek tot het verzorgen van je haar na de behandeling. We gebruiken hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat je nieuwe krullen of golven lang mee gaan en er prachtig uitzien.

Bij krullenkapper Oudehaske is haaromvorming een kunst die we met zorg en expertise beoefenen. Wij zijn er om je te helpen je haarwensen te realiseren en je een adembenemende nieuwe look te geven.

Kom langs en ontdek hoe we jouw haar kunnen omvormen / permanenten tot een ware schoonheid.

Terug naar het overzicht